JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Starline chloorshock 55 % 1 kg
Chloorshock van Starline wordt in poedervorm gemaakt en werkt zeer snel en effectief. Deze chloorshock komt voor in 2 verschillende verpakkingen namelijk de 1kg verpakking en de 5 kg verpakking. Het vernietigt algen, bacteriën en schimmels. Starline is een organisch chloor en bevat stabilisatiemiddel waardoor het langer werkt. Het is kwalitatief hoogwaardig en directwerkend . Starline Chloorshock is ook bekend als super chloreen. Het is een manier om het zwembad water veilig en schoon te houden door drie tot vijf keer de normale hoeveelheid chloor of andere chemische ontsmettingsmiddel aan het zwembadwater toe te voegen. Hierdoor zal het chloorgehalte voor een korte tijd drastisch verhogen en dit zal effectief helpen om bacteriën en alles wat biologisch in het zwembad leeft te doden. Zwembad deskundigen adviseren dat u uw zwembad tenminste eenmaal per maand behandeld met Chloorshock. Als het water warm is (zoals bij een bubbelbad), wordt tweemaal per maand aanbevolen.

Chloor Shock gebruik je als volgt: Vul een 5-gallon / 19 liter emmer met water van het zwembad. Giet langzaam de granulaire Chloorshock in de emmer met water. Voeg altijd de aanbevolen hoeveelheid Starline Chloorshock toe in een grote emmer met handlauw water. Roer deze om het oplossingsproces te versnellen. Voeg maximaal 250 à 300 gram Starline Chloorshock per 10 liter lauw water. Indien meer Chloorshock nodig is herhaalt u dit proces totdat de juiste dosering is bereikt. Om veiligheidsredenen en om overmatige chloordampen te voorkomen is het van belang dat u de Chloorshock toevoegt aan het water in de emmer en niet andersom. Nadat Starline Chloorshock is toegevoegd is het belangrijk dat u de eerste 12 daarop volgende uren niet zwemt. Daarnaast is het van belang om de zwembadpomp minimaal 20 uren te laten draaien. Na 12 uur kunt u het water controleren op chloorwaarde en pH-waarden met de PH Teststrips. Het chloorniveau dient tussen 2 en 5 ppm te liggen voor een juiste balans. Gratis verzending al bij bestellingen vanaf € 50,-.

Zoek op fabrikant
ADVIES OF VRAAG?

Bel 085 401 54 99 of email ons via info@webshopservice.nl

Deel via Social Media
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail