JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

30091BE - Thetford Aqua kem blue 120L - afbeelding 1
Klik op foto voor grote afbeelding  

€ 682.50

30091BE - Thetford Aqua kem blue 120L - afbeelding 1
Thetford Aqua kem blue 120L

Afvaltankvloeistof. Het onderdrukt vervelende geurtjes, zorgt voor een snellere afbraak van toiletafval, vermindert de gasvorming, zorgt voor een schone en fribe afvaltank en verlengt de levensduur van het toilet. Daarnaast is het economisch in gebruik, en is het ook geschikt voor de septictank. In vat.


Inhoud: 120 L
Merk: Thetford
Artikelnummer: 30091BE
EAN code: 8710315990850

Een krachtige toiletvloeistof voor dagelijks gebruik. Deze populaire toiletvloeistof heeft een heerlijke, fribe geur en gaat bij gemiddeld gebruik vier tot vijf dagen mee. Ook na bevriezing en ontdooiing behoudt Aqua Kem Blue zijn werking. DoseRing: 60 ml. Per 10 l afvaltank capaciteit.
Toiletadditieven (vloeistoffen en sachets) van Thetford garanderen probleemloos en comfortabel gebruik van je draagbare of ingebouwde toilet. Toiletadditieven breken toiletafval af tot een vloeibare substantie en camoufleren nare geurtjes. Alle toiletadditieven van Thetford zijn veilig voor de plastic en rubberen toiletonderdelen en hebben al verschillende milieukeuren ontvangen. De toiletvloeistoffen hebben de volgende werking: Ze onderdrukken onaangename geuren. Ze bevorderen de afbraak van vaste bestanddelen. Ze beschermen bewegende delen en verlengen. Ze reduceren gasvorming. Ze houden uw afvaltank schoon en fris. Gebruik de aangegeven doseRing die op de verpakking staat aangegeven voor een goede werking van het product.

Zoek op fabrikant
ADVIES OF VRAAG?

Bel 085 401 54 99 of email ons via info@webshopservice.nl

Deel via Social Media
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail