JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

9102500025 - Dometic Move Power MVP360 - afbeelding 1
Klik op foto voor grote afbeelding  

€ 483.00

9102500025 - Dometic Move Power MVP360 - afbeelding 1
Dometic Move Power MVP360

Veel ervaren camper- en caravangebruikers vertrouwen voor de mobiele stroomvoorziening op oplobingen van Dometic. Zij waarderen de doordachte techniek en het hoge bedieningscomfort. Speciaal voor eigenaren van een caravan met een Elektrische caravanmover hebben de specialisten van Dometic de MovePower MVP 360 ontwikkeld. Het zeer gebruiksvriendelijke accupakket garandeert dat er voldoende energie beschikbaar is bij allerhande rangeermanoeuvres. De geintegreerde lader zorgt ervoor dat het apparaat weer snel opgeladen is - en dat bij temperaturen van -20 tot +60 graden Celsius.
Op welke manier onderscheidt de Dometic MovePower MVP 360 zich van vergelijkbare producten van de concurrent? Het apparaat zorgt niet alleen voor de voeding van de caravanmover maar ook voor de voeding van vele andere verbruikers aan boord zoals toilet, waterpomp of verlichting. Of bijvoorbeeld als energieleverancier voor de Koelbox.
De Dometic MovePower MVP 360 is uitgerust met twee accu's die tegen diepe ontlading bestand zijn en die bij een spanning van 12 V een capaciteit hebben van maar liefst 18 Ah.
Het opladen vindt plaats met behulp van het ingebouwde laadapparaat met een tweepolige laadaansluiting. Ook het gewicht - altijd een doorslaggevend criterium bij het plannen van een reis - hoeft geen belemmeRing te zijn: het complete krachtpakket weegt slechts 13,6 kg.
Een stabiel montageframe houdt het apparaat, met de lader, stevig op de gewenste plaats. Indien nodig kan de accu zeer eenvoudig uit de houder worden genomen en naar elke gewenste locatie worden meegenomen met behulp van de praktische handgreep.

De mobiele energiebron is geschikt voor eenabige caravans met een gewicht tot 1.500 kg.

Als aanvullend acceboire wordt de IU-snellader Waeco PerfectCharge DC 08 aangeraden

LET OP !!!

Speciale Bestelling
Artikel wordt speciaal voor u besteld bij de fabrikant
en kan niet geannuleerd of retour worden genomen.
Levertijd is +/- 2 tot 5 weken.

Zoek op fabrikant
ADVIES OF VRAAG?

Bel 085 401 54 99 of email ons via info@webshopservice.nl

Deel via Social Media
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail