JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Glamping - Luxe Kampeer, Caravans, Trips, Safari en meer....

Informatie over kamperen, kampeerfoto's, de evenementenkalenderVakantiebeurs 2016 Jaarbeurs Utrecht 13 t/m 17 januari 2016
De Vakantiebeurs wordt gehouden van 13 t/m 17 januari 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht.
Je zou zweren dat je er al was... We roepen het niet zomaar, want dit keer kun je op de Vakantiebeurs nog meer doen, zien, proeven en je volledig onderdompelen in andere culturen en grensverleggende activiteiten.
We kunnen nog niet alles verklappen, maar een klimmuur en een duikbassin zijn al besteld. Daarbij behoren wandelen door de woestijn, op de Noordpool en in de jungle deze editie van de Vakantiebeurs zeker tot de mogelijkheden. Ook komt er een Kooktheater waar diverse koks je naar een culinair hoogtepunt zullen brengen, wordt het Trein- & Vakantiepaviljoen uitgebreid met een bioscoop en helpen zelfstandige reisadviseurs jou aan een persoonlijk reisadvies-op-maat.

Caravana 2016 WTC Expo Leeuwarden 21 t/m 26 januari 2016
In een lange karavaan trekken bedrijven en bezoekers uit binnen- en buitenland naar de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland. Van 21 tot en met 26 januari 2016 is het WTC Expo Leeuwarden weer volledig bezet door kampeerliefhebbers en heerste er een ultieme vakantiesfeer.

Vakantiesalon 2016 Een wereld van reizen Brussel (B) 04 t/m 08 februari 2016
Ontdek alles over de komende 58ste editie van de Vakantiesalon van Brussel!

Reisen Hamburg (D) 17 t/m 21 februari 2016
De beurs voor Vakantie, Kamperen, Outdoor en Fietsers in Hamburg.

Fiets en Wandelbeurs Jaarbeurs Utrecht 20 februari en 21 februari 2016
Dit jaar is deze beurs te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht en niet meer in de RAI Amsterdam.
Van zelfrinkelende fietsbellen tot uitschuifbare Nordic walking sticks: weer zo‘n beurs met de laatste nieuwtjes op fiets- en wandelgebied. Vraag het aan 40 Europa- en Wereldfietsers. Zij vertellen je alles over hun geliefde landen, routes en streken. Met behulp van hun landkaarten wijzen zij de weg.

Internationaal Vakantiesalon Antwerpen (B) 21 t/m 25 januari 2016
Van 21 januari tot en met 25 januari 2016 opent Antwerp Expo opnieuw de deuren voor het Internationaal Vakantiesalon Vlaanderen. Meer dan 500 exposanten helpen u graag bij u zoektocht naar uw ideale vakantie! Er zal ook een volledige hall in het teken staan van Bed & Breakfast. We wensen u alvast een aangenaam bezoek!

Reise en Camping Essen (D) 24 februari t/m 28 februari 2016
De travel en camping Essen is de enige reizen vakbeurs in Noordrijn-Westfalen. Van 24 februari t/m 28 februari 2016 zegt het voedsel op de eerlijke, "reizen, kamperen, een fiets rijden." Verwacht meer dan 1.000 exposanten uit meer dan 20 landen opnieuw worden. Nationale en internationale bestemmingen, evenals de campings zijn de kern van de grote vakantie wereld. Geeft ook de nieuwste trends in het gebied camping, Caravaning en accessoires.

Kampeer en Caravan 2015 Jaarbeurs Utrecht 07 t/m 11 oktober 2015
Het segment Kampeer en Camping op de Vakantiebeurs wordt uitgebreid met caravans, campers, tenttrailers, (voor)tenten en accessoires. Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers krijgen hiermee de gelegenheid hun aanbod te presenteren tegen de achtergrond van concrete vakantiebestemmingen. Hierdoor ontstaat het meest complete vakantie-aanbod.

Tolwegen en tolgelden in Europa
Tolgelden kunnen een aardige hap uit het reisbudget wegnemen. Op deze website vind u een duidelijk en compleet overzicht.

Tarievenoverzicht Franse Tolwegen 2014
Klik hier voor Download Tarievenoverzicht Franse Tolwegen 2014


Om dit document te bekijken heeft u een FTP reader nodig,
u kunt de FTP reader hier downloaden.


French motorway companies
Op de centrale website kun je het tolgeld voor de Franse autoroute opvragen. U vind hier een duidelijk en compleet overzicht.

Tip!
Veiligheidshesjes en ademtester: Zorg dat je reflecterende veiligheidshesjes in de auto hebt, die in veel vakantielanden verplicht zijn. In Frankrijk is ook het bezit van een ademtester voor alle bestuurders verplicht, maar sinds februari 2013 krijg je geen boete meer als de éthylotest ontbreekt.

Service en garantie PowrMover
Vanaf 01-03-2013 zijn de PowrMover service- en garantie voorwaarden gewijzigd.
Door de aanstelling van 12 service dealers heeft PowrMover een landelijke dekking,
waardoor een mogelijk defect aan de PowrMover binnen de garantie termijn van 5 jaar kosteloos kan worden verholpen.
Voor dealeradressen zie : Servicepunten PowrmoverZoek op fabrikant
ADVIES OF VRAAG?

Bel 085 401 54 99 of email ons via info@webshopservice.nl